خرید و فروش دامنه چیست [دامنه دلخواه من قبلا به ثبت رسیده است، راه حل چیست]

camb

کاربر انجمن پارسه دو
کاربر انجمن پارسه
خرید و فروش دامنه چیست [دامنه دلخواه من قبلا به ثبت رسیده است، راه حل چیست]
حال با توجه به اینکه با ثبت دامنه چیست آشنا هستید ولی دامنه ی دلخواه شما قبلا به ثبت رسیده است؟ بهترین راهکار متقاعد کردن فرد ثبت کننده است اما درغیر این صورت ما راهکارهای دیگری نیز داریم.

خرید و فروش دامنه چیست ؟


در پاسخ به پرسش خرید و فروش دامنه چیست بایستی گفت اگر شما به دنبال ثبت دامنه‌ای که قبلا به ثبت رسیده می‌گردید، مانند بسیاری امور دیگر شما قادر خواهید بود که با متقاعد کردن صاحب دامنه دوباره دامنه را خریداری کنید. معمولاً می‌بایست مبلغی را که به صورت توافقی بین شما و صاحب دامین تعیین می‌شود به او پرداخت نمایید.



همانطور که می دانید اولین قدم برای ثبت دامنه اینترنتی، بررسی آزاد بودن نام دامنه آن می باشد.اما زمانیکه دامنه از قبل به ثبت رسیده باشد ۳ سناریو ممکن است برای شما رخ بدهد.

یک) خرید دامنه ثبت شده که از قبل با هدف فروش به قیمت بالاتر ثبت شده است


افرادی وجود دارند که با شناسایی دامنه‌های مناسب و یا تحت نام برندهای خاص اقدام به ثبت دامنه می‌نمایند به این امید که در آینده یک مشتری به آنها نیاز داشته باشد و با قیمت بالاتری آنها را خریداری نماید. چنین افرادی عموما صفحه‌ای را در دامنه بارگذاری می‌کنند که اشاره به دامنه های فروشی خواهد داشت و شما از طریق اطلاعات تماس درج شده می‌توانید اقدام به مذاکره نمایید.


دو) خرید و فروش دامنه های اینترنتی ثبت شده که آن دامنه برای مالک فعلی دیگر استفاده‌ای ندارد


در برخی از مواقع ممکن است دامنه‌ای توسط افراد به ثبت برسند اما به هردلیلی به آن نیاز نداشته باشند و یا به صورت کلی از آن استفاده نکنند. در چنین مواقعی شما می توانید از طریق اطلاعات تماس درج شده در whois دامنه اقدام به بررسی مالکیت دامنه نموده و اطلاعات مربوطه را استخراج نمایید. در نهایت با مکاتبه و مذاکره می‌توانید دامنه را در اختیار بگیرید.

سه) خرید دامنه ثبت شده که آن دامنه در حال بهره برداری است


در چنین سناریویی چگونه دامنه بخریم، احتمال اینکه بتوانید دامنه را به دست بیاورید بسیار پایین است زیرا عموما افرادی که از دامنه‌های خود در حال بهره برداری هستند قصد فروش آنها را ندارند اما اگر دامنه‌ی مذکور برای شما ارزشمند است می‌توانید با مالک آن تماس گرفته و در صورت امکان آن را خریداری نمایید.

منظور از ثبت دامنه ای که قبلا به ثبت رسیده است چیست؟ (Domain Name Aftermarket):


بازارهایی ایجاد شده‌اند برای دامنه‌هایی که قبلا ثبت شده‌اند. این بازارها تحت عنوان Domain Name Aftermarket شناخته می‌شوند. در این بازارها شما‌ می‌توانید دامنه‌هایی که تحت سناریو یک به ثبت رسیده‌اند را خریداری کنید. عموما این بازارها به صورت مزایده‌ای برگزار می‌شوند و چندین خریدار دامنه بر روی خرید دامنه‌های ثبت شده رقابت می‌کنند.

بازارهایی که برای این سایت خرید و فروش دامنه اینترنتی ایجاد می‌شود بر روی بستری امن طراحی می‌شوند تا خریدار و فروشنده با آسودگی خاطر اقدام به خرید وفروش دامنه نمایند. عموما پرداخت‌ها با واسطه‌گری بازار Aftermarket انجام می‌شود به این صورت که خریدار مبلغ مزایده دامنه یا درخواست شده فروشنده را به حساب بازار واریز می‌کند و سپس بعد از اتمام توافق و انتقال دامنه مبلغ پرداختی توسط بازار به فروشنده انتقال داده می‌شود.

پروسه‌ی اشاره شده در بالا این اطمینان را به شما می‌دهد که سایت تخصصی خرید و فروش دامنه اینترنتی کاملا شفاف خرید و فروسش دامنه را انجام خواهد شد و شما در نهایت به دامنه‌ی ایده‌آل برند خود خواهید رسید.



نحوه ی خرید دامنه های ثبت شده به هنگام خرید و فروش دامنه سایت

سایتهای حراج دامنه چیست ؟


برای خرید دامنه‌ ثبت شده بهترین کار این است که اول به وب سایت خود دامنه مراجعه کنید این دامنه ممکن است برای فروش باشد عموما فروشنده‌های دامین های ثبت شده یک وب سایت برای دامنه ایجاد می‌کنند تا اطلاعات تماس خود را جهت ارتباط با خریداران احتمالی در دسترس قرار دهند. بعضی از این فروشنده وب سایت متصل به دامنه را به صورت خودکار به بازارهای سایت حراج دامنه Aftermarket حراجی دامنه که بالاتر به آنها اشاره شد منتقل می‌کنند. در کنار بارگذاری وب سایت متصل به دامنه و بررسی آن، می‌توانید سایت های حراج دامنه Aftermarket مانند moniker.com و sedo.com و ofternic.com را چک کنید تا چنانچه دامنه برای حراج گذاشته شده است پیشنهاد خرید دامنه را مستقیم در وب سایت‌های حراجی (بازار Aftermarket قرار دهید) قرار دهید.

البته به یاد داشته باشید که نام‌های بسیار دیگری در ذهن ما وجود دارند که می‌توانیم آن‌ها را ثبت کنیم چون قیمت خرید دامین ثبت شده نسبتاً بالا هستند. زیرا اکثر دامنه‌ها توسط مالکان فعلی آنها برای چندین سال نگهداری شده‌اند و به صورت سالانه هزینه‌ی تمدید آنها را پرداخت کرده‌اند.
اگر نام دامنه‌ی مورد نظر شما برای حراج گذاشته نشده است، مأیوس نشوید از طریق whois database این دامنه سعی کنید با صاحب این دامنه ارتباط برقرار کنید و پیشنهاد خرید را بدهید.
اقدام دیگری که می توانید انجام دهید این است که منتظر شوید تا دامنه expire شود و امیدوار باشید که صاحب دامنه دوباره دامنه‌اش را تمدید نکند. هرچند این احتمال برای دامنه‌های خاص بسیار پایین است اما ممکن است دامنه‌ای که شما مدنظر دارید برای مالک فعلی خیلی با ارزش نباشد که بخواهد دوباره آنرا برای یک سال اضافه دیگر تمدید کند. امّا در نهایت باید بگوییم که همیشه بهترین حالت ممکن یافتن برند و نام دامنه‌ای است که خاص کسب و کار شماست و قبلا به ذهن شخصی نرسیده که آنرا به ثبت برساند.امیدواریم با خواندن این مقاله با مفهوم خرید و فروش دامنه چیست؟ آشنا شده باشید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا